Oplossingen

De Oplossingen die DOHSBase u kan bieden zijn gebaseerd op onze database. Deze wordt gevoed uit meer dan 100 diverse bronnen wereldwijd.

Het uitgangspunt van onze database zijn de vraagstellingen die voortkomen uit de arbeidshygiëne en voor Risico beoordeling van werkplekken. Hierbij staat het vaststellen en beoordelen van grenswaarden centraal. De database bevat op dit moment rond de 275.000 unieke CAS-nummers, waarvan ruim 50.000 een of meer grenswaarden bevatten. De basisinformatie over grenswaarden staat hier uiteengezet.

DOHSBase Online

Met de Online versie van DOHSBase heeft u op de snelste en eenvoudigste manier toegang tot de DOHSBase database. Gegevens van Grenswaarden, Meetmethoden, Gevaren informatie en Fysisch-Chemische data zijn op een overzichtelijke manier gerangschikt.

 

 

Verder heeft u altijd de meest actuele data onder handbereik; ook geen installatie meer nodig en beschikbaar op alle platforms: PC, Laptop, tablet en mobiele telefoon.

DOHSBase Compare

DOHSBase Compare is de offlineversie van DOHSBase. U kunt het programma downloaden en installeren. Het grote voordeel van deze offlineversie is de COMPARE functie. Deze is momenteel alleen beschikbaar in deze offlineversie


De database wordt ten minste tweemaal per jaar ge-update.


Nieuwe abonnementen op DOHSBase Compare worden nog alleen beschikbaar gemaakt voor gebruikers die al een abonnement op DOHSBase Online afgesloten hebben. Huidige abonnees kunnen DOHSBase Compare blijven gebruiken.

 

Data Export voor Stoffenmanager

NIEUW!   Zelf data selecteren om te downloaden voor Stoffenmanager!

 

Het is nu mogelijk om vanuit DOHSBase Online data te zoeken, selecteren en downloaden voor het gebruik in Stoffenmanager. Ga naar de website www.dohsbaseonline.com en onderzoek zelf de mogelijkheden. 

Nog geen account? Maak een proefaccount aan en probeer 10 stoffen!

DOHSBase Consultancy

DOHSBase helpt u graag met bedrijfsspecifieke vragen. Wij kunnen voor u uw specifieke stoffen uit de database selecteren en deze in elk gewenst format aangeleveren. Zie de specifieke pagina voor meer details